Laugh out loud

Welcome to this page

Everything start with a dream. Feel Lucky to read all the entries here..

StopGlobalWarming.org

03 September 2008

The Rock..Donggongon dia lah Raja

The Rock
Real name: Unknown maybe Michael bin Jackson or Plytipus
Nick name: the Rock
Age: Unknown maybe 103
Family Background: Unknown maybe father of 100 children..
School background: PhD Permanent Head Damaged
Hobbies: asking for Rokok, loitering around Donggonggon, do Sumazau, and etc
Friends: Stone cold, undertaker, ultraman and spiderman..


P/S: ni orang bagus..tidak kacau orang pun..plus..bila misai panjang dia CUKUR..

9 comments:

Mell said...

Woohoo,posing maut ba si kawan..bagus jg ba kalau nda mgacau,paling sy takut la yg mengejar..adidididi

Ornest said...

First time sini.. Ada beberapa orang bah yg slalu minta duit sana D'gon tu.. Yg Rock ni mcm ndak pernah pula sya jumpa sana.. mangkali fesyen baru dia pya rambut tu kan, Max? :D

InobonG ProPer said...

kalo sy tinguk..dia ni bukan juga 'mulau'. Badan dia tegap lg tu..buli cari kerja..tp mgkin dia malas kan hehehe

Toilet paper said...

mell
ya pandai dia minta gambar kan..haha..kadang2 dia kasi takajut ja samaorg timeduduk2 makan..haha

Ornest
thanks 4 visiting my blog..ya banyak ba org macam tu tapi dia ja yg power..ada tarikan org cakap..haha

Inobong Proper
memang dia malas ba tu..tu pasal dia suka baring2, jalan2, minta duit..haha

Jericho Alexander Joe said...

nice post toilet paper...1st time here...slalu nampak dia ni time moginum malam d donggongon...ko nda nampak dia buat aksi kung fu ka ging?

Toilet paper said...

jericho..
thaks for visiting my blog..
malam dia slalu muncul..
bukan kung fu ja..
kalu tamu ari 4..
time org jual cd dusun..time tu la di sumazau..
haha

izanazuani said...

omg! mcm sia pernah nmpk this guy... hahahaha... u managed to get gmbr dia. selalu minta sigup tu...

Toilet paper said...

ya..slalu jalan2 d Dongs..p kadai makan minta sigup..tapi dia bagus bukan macam yg lain..minta duit untuk beli montoku..terus mabuk ampai2..The rock pandai tolong mop lagi d kadai makan..

Antonia Amanda said...

knp ko post muka ko sndri?